+45 98 18 18 26   |   info@skalborgkro.dk

Selskaber

Menuforslag nr. 1

I Velkomstdrink
I Skal med kogt og stegt fiskefilet, rejer og asparges
I Gammeldaws oksesteg med salat Waldorff, gemüsse persillekartofler og flødesauce
I Rubinsteinkage
I Kaffe med hjemmebagt småkager og chokolade
I Natmad: Minestrone-suppe m/flûtes
Pr. couvert 469
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 349

Menuforslag nr. 2

I Velkomstdrink
I Kold fiskeanretning Maison med rejer, asparges, æg, caviar, flûtes
I Svinekam stegt som vildt med sødt, surt, salat Waldorff, brune, hvide og franske kartofler
I Charlottebombe med frugtsauce
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad:
Klar suppe med boller
Pr. couvert 469;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 349;

Menuforslag nr. 3

I Velkomstdrink
I Fiskeanretning Hawaii med ananas og rejer
Gl. daws flæskesteg med brune,hvide og franske kartofler
I Grand Marnier soufflé fromage med frugtsauce
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Aspargessuppe m/flûtes
Pr. couvert 469;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 349;

Menuforslag nr. 4

I Velkomstdrink
Hjemmelavet hønssalat m/bacon
I Kalveryg stegt som vildt med salat Waldorff, sødt, surt, brune, hvide og fran ske kartofler, vildtflødesauce
I Chokoladeskål med frugter og is
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Frikadeller med kartofelsalat
Pr. couvert 469;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 349;

Menuforslag nr. 5

I Velkomstdrink
I Laksefarseret fiskefilet med rejer, asparges, hummersauce og butterdejssnitter
I Dyrekølle med ærter francaise, majs, pommes rissoles, tyttebær, salat Waldorff samt vildtflødesauce
I Hjemmelavet is med nødder, chokolade, og frugtsauce
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Skipperlabscowes
Pr. couvert 519;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 399;

Menuforslag nr. 6

I Velkomstdrink
I Ferskrøget laks med agurkecreme og flûtes
I Kalvefilet med friske grøntsager, pommes rissoles og svampesauce
I Hjemmelavet nougatis med frugtsauce
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Tarteletter med høns i asparges
Pr. couvert 519;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 399;

Menuforslag nr. 7

I Velkomstdrink
Rejer på sprød salat med dressing og flutes
I Oksehøjreb med rødløg, minimajs. pommes Hasselbach samt sauce Choron.
I 1/2 ananas med creme Sarah Bernard, frugter og is
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Kold herregårdsskinke med grønsagstærte
Pr. couvert 530;
Pr. couvert u/vin og velkomstdrink 410;

Menuforslag nr. 8

I Velkomstdrink
kyllingefilet på sprød salat med dressing og flutes.
I Kalvesteg med grøntsager, råstegte kartofler og whiskysauce.
I Desserttallerken med frugt, kage og is.
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Biksemad med bearnaisesauce
Pr. couvert 489;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 369;

Menuforslag nr. 9

I Velkomstdrink
I Kold lakseroulade med rejer, caviar, dressing og flûtes.
I Oksefilet med græske kartofler, råstegte grønsager samt lækker whiskysauce.
I Desserttallerken med kage, frugter og is.
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Lasagne med flutes
Pr. couvert 530;
Pr. couvert u/vin og velkomstdrink 410;

Menuforslag nr. 10

I Velkomstdrink
I Kold kogt laks bellevue med flûtes
I Oksehøjreb med bagt kartofel, årstidens grøntsager, indbagte champignons, sauce Bordelaise
I Hjemmelavet nøddekurv med is
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Lav selv hot dogs
Pr. couvert 530;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 410;

Menuforslag nr. 11

I Velkomstdrink
I Røget bækforel med spinat og safranris
I Kronhjortekølle med salat Waldorff, agurkesalat, tyttebær, brune og hvide kartofler samt vildtflødesauce
Pandekager m/Is
I Kaffe med hjemmebagte småkager og chokolade
I Natmad: Pålægsfade med brød og smør
Pr. couvert 530;
Pr. couvert u/vin og velkomstdrink 410;

Menuforslag nr. 12

I Velkomstdrink
I Indbagt laks med urtecremesauce
I Helstegt oksemørbrad med spæde grøntsager, pommes Harlekin, sauce bordelaise og sauce bearnaise.
I Luxus desserttallerken med eksotiske frugter, kage, mini chokoladeskål med mousse og is
I Kaffe med hjemmebagte småkager chokolade og kransekage
I Natmad: Valgfri natmad
Pr. couvert 599;
Pr. couv. u/vin og velkomstdrink 479;