+45 98 18 18 26   |   info@skalborgkro.dk

Mad ud af huset

Det kolde køkken anbefaler

Alt det kolde er anrettet på fade og pyntet – Alt det varme kommer i varmekasser og kan let anrettes.
Mini platte

Sild, varm fiskefilet, æg med rejer og mayonnaise, leverpostej med bacon og champignon, 2 slags pålæg med tilbehør samt ost.

kr. 129,-
Midi anretning (min. 2 couverter)

Marineret sild, røde sild med carrysalat, fiskefilet med remoulade, æg og rejer, roastbeef med kold kartoffelsalat, mørbradbøf med løg og ost.

kr. 149,-
Lidt men godt

Laksesalat, hønsesalat, hvidvinsdampet fiskefilet med rejer og caviar, gravad laks med dressing, tyndstegsfilet med kold kartoffelsalat, mørbradbøf med champignon á la creme samt brieost.

kr. 149,-
Skalborg platte

Marineret sild med carrysalat, æg med rejer, ferskrøget laks, mørbradbøf med champignon á la creme, hønsesalat med asparges samt ost.

kr. 139,-
Skalborg anretning

2 slags sild med carrysalat, varm fiskefilet, ferskrøget laks, rejer, frikadeller med kold kartoffelsalat, leverpostej med bacon og champignon, mørbradbøf med løg, kylling med surt, osteanretning.

kr. 199,-

Special tilbud
Vælg 2 retter Kr. 179,-
Vælg 3 retter Kr. 189,-
min. 10 kuverter

Forretter

Brød med gravad laks og dressing
Ananasring med hjemmelavet hønsesalat
Skinkeruller med asparges og honningmelon, salat og dressing
Laks Bellevue

Stegeretter

Farseret kalkunbryst med gemüse, pommes risolles og flødesauce
Oksetyndstegsfilet med råstegte kartofler, grøntsager og sauce
Gammeldagssvinekam med rødkål, agurkesalat, brunede, hvide og franske kartofler
Kyllingebryst i flødepaprikasauce med perleløg, champignon, ris og flûtes
Kalvesteg stegt som vildt med alt dertilhørende

Desserter

Citronfromage med masser af flødeskum
Chokoladeskåle med frugter og likørcreme
Appelsinfromage eller sherryfromage
Rubinsteinkage
Grand Marnierfromage med frugtsauce

Menuforslag

Supper
Indisk rejesuppe med ris og rejer
Kr. 65,00
Minestrone med kødboller, pasta og flûtes
Kr. 65,00
Aspargessuppe med flûtes
Kr. 65,00
Klar suppe med boller og flûtes
Kr. 65,00
Forretter
Lakseroulade med asparges og rejer
Kr. 88,00
Spegeskinke med hvidkålssalat og flødepeberrod
Kr. 68,00
Tunmousse med flûtes
Kr. 68,00
Absolut laks. 3 slags laks med diverse dressinger
Kr. 88,00
Kyllingebryst med karrydressing
Kr. 68,00
Laks Bellevue med dressing og flûtes
Kr. 88,00
Fiskeanretning Hawaii med carrydressing, rejer, caviar og flûtes
Kr. 68,00
Skal med høns i asparges
Kr. 68,00
Rejecocktail med flûtes
Kr. 68,00
Ananasring med hønsesalat og flûtes
Kr. 68,00
Ananasring med hønsesalat og flûtes
Kr. 68,00
Indbagt laks med urtecreme sauce
Kr. 88,00
Laksefarseret fiskefilet med hummersauce
Kr. 88,00
Skaldyrssalat med nudler og pesto
Kr. 88,00
Krebsehaler med flûtes
Kr. 88,00
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, agurkesalat, hvide, brunede kartofler og franske kartofler
Kr. 139,00
Dyrekølle med salat Waldorff, tyttebær, hvide, brunede og franske kartofler og vildtfløde sauce
Kr. 179,00
Helstegt oksemørbrad med spæde grøntsager, pommes risolles, sauce bordelaise og sauce bearnaise
Kr. 189,00
Oksefilet med pommes risolles, 3 slags gemüse, bordelaisesauce
Kr. 169,00
Kalvefilet med broccoli, minimajs, haricot vert, med rødløg, kartofler og whiskysauce
Kr. 169,00
Lammekølle, græske kartofler, tzatziki, lammesky
Kr. 169,00
Glaseret skinke med salat og flødekartofler
Kr. 139,00
Grillstegt unghanebryst med paprikasauce, ris, tomat, perleløg, champignon og bacon
Kr. 139,00
Farseret kalkunbryst Provence med gemüse og mild pebersauce
Kr. 139,00
Farseret kalkunbryst Provence med gemüse og mild pebersauce
Kr. 139,00
Gammeldags oksesteg med salat Waldorff, gemüse, hvide kartofler og flødesauce
Kr. 139,00
Svinekam med rødkål, hvide, brunede og franske kartofler, agurkesalat
Kr. 139,00
Glaseret hamburgerryg med gemüse, kartofler og sauce
Kr. 139,00
Indbagt farseret svinemørbrad med gemüse, kartofler og sauce
Kr. 139,00
Alle stegeretter er skåret ud, dog er der ikke fade og pynt med.

MINDST 10 couverter

Buffeter

Buffet 1

Fiskeanretning Hawaii med rejer og caviar. Hønsesalat med asparges.
Tyndsteg med grøn salat. Frikadeller med kold kartoffelsalat.
Herregårdskinke med flødekartofler.
Nøddetærte med creme fraiche.
Ostefad med franske og danske oste samt frugt

kr. 179,-
Buffet 2

Kold kogt laks bellevue med rejer, caviar o.s.v.
Ferstrøget laks med grønne asparges og dressing.
Frikadeller med kartoffelsalat.
Oksefilet med grøn salat.
Svinekam med sprød svær og rødkål.
Æbletærte med cremefraiche.
Osteanretning med forskellige oste.

kr. 189,-
Luksus buffet

Lakseroulade m. rejer o.s.v..
Kyllingebryst m. mango og papaya chutney.
Gravad laks. Ferskrøget laks.
Oksemørbrad m. flødekartofler.
Lammekølle m. tzatziki.
Kalvefilet m. marinerede kartofler.
Frugttærter m. creme fraiche.
Osteanretning m. forskellige oste samt druer.

kr. 299,-
Buffet – 16 couverter. Bemærk ved buffetter og platter ud af huset følger der ingen brød og smør med.

Desserter

Grand Marnier fromage med frugtsauce
Kr. 68,00
Rubinsteinkage
Kr. 68,00
½ ananas med Sarah Bernard creme og frugter
Kr. 78,00
Nøddekurv med is
Kr. 78,00
Desserttallerken med kage, frugt og is
Kr. 78,00
Frugttærte med kransekagekant, friske frugter og creme fraiche
Kr. 78,00
Chokoloadeskål med frugt og likørcreme
Kr. 68,00
Fromager – Alle slags med tilbehør efter Deres ønske
Kr. 68,00
Charlottebombe med frugtsauce
Kr. 68,00
Isvugge (til barnedåb)
Kr. 68,00
Hjemmelavet is
Kr. 68,00

Natmad

Biksemad med Bearnaisesauce
Kr. 69,00
Skipperlabskovs
Kr. 69,00
Lav selv hotdog
Kr. 72,00
Sandwich med diverse pålæg
Kr. 65,00
Indisk carrysuppe (Mulligatawny med høns og ris)
Kr. 65,00
Små hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat
Kr. 65,00
Klar suppe med boller
Kr. 65,00
Pålægsbord
Kr. 75,00
Forloren skildpadde med æg og sherry
Kr. 75,00
Kold skinke med grøntsagstærter
Kr. 72,00

Smørrebrødsafdelingen

Fra smørebrødsafdelingen kan vi anbefale følgende:
Specifiseret
fra kr. 40,00
Uspecifiseret
Kr. 30,00
Sandwich/Burgerbolle med pålæg
Kr. 30,00
Platter
Fra kr. 129,00
Pariserbøf
Kr. 109,00
Stjerneskud
Kr. 100,00